вторник, 7 мая 2013 г.

Олімпіада з англійської мови


     Вже п’ятий рік поспіль ДВНЗ «Макіївський політехнічний коледж» за традицією відбулася олімпіада з англійської мови. У ній взяли участь студенти 1 – 3 курсів, які продемонстрували свої вміння та навички з граматики та розмовної англійської.
     Під час проведення І туру студенти підготували розповіді про свою майбутню професію, коледж рідне місто та плани на майбутнє. Всі доповіді були яскраві, неповторні, продемонстрували високий мовленнєвий рівень. 

     У наступному турі всі учасники одночасно виконували тест з граматики, який складався з 50 завдань, на ноутбуках. Використання інтерактивної комп’ютерної  програми  дозволило скоротити час проведення ІІ туру до 10 хвилин.
     ІІІ тур проходив у формі бліцопитування з питань історії, культури та традицій англомовних країн. 
     Прикрасою цього інтелектуального змагання були англомовні мультимедійні відео сюжети та пісні у виконанні Кірпічнікова Д., гр. ОРА – 12; Білявської О, Зубік Е, гр. Б – 31.
     
Переможцями конкурсу стали: 
І місце - БєзгінаК.
ІІ місце – Шуміліна К., Казачонок Ю.
ІІІ місце – Мальковська А., Рогач А.

     Переможцем у номінації «найкраще знання граматики англійської мови» стала Рогач А., у номінації «найкраща вимова» - Зуброва К., у номінації «найкращій у розмовній англійській» - Талбова А., у номінації «за емоційність» - Горяінов В., у номінації «за виразність» - Калініченко К. та Доматашенко А. 
     Учасники були нагороджені дипломами та подарунками. І студенти, і викладачи отримали велике задоволення від проведеного заходу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий