четверг, 1 марта 2012 г.

Відкритий захід на міському рівні

Працевлаштування молоді: вчора, сьогодні, завтра
Уже традиційним у Макіївці стало проведення креативних лабораторій «Працевлаштування молоді: вчора, сьогодні, завтра», ініційованих відділом у справах сім'ї та молоді Макіївської міської ради.
28 лютого в залі бібліотеки Макіївського політехнічного коледжу зібралися студенти вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації, щоб, ставши учасниками креативної лабораторії, дізнатися про техніку пошуку роботи, правила написання резюме, тонкощі співбесіди з роботодавцем. Зовсім скоро студенти стануть дипломованими фахівцями, і попереду на них чекає непростий пошук свого першого робочого місця.

На засіданні лабораторії був присутній заступник голови Регіональної ради підприємців Донецької області Петро Олексійович Савченко, який поділився зі студентами секретами успішної співбесіди з роботодавцем.
Також студенти мали можливість познайомитися зі студентською бізнес-студією Макіївського політехнічного коледжу, що почала свою діяльність у 2011 році, але вже встигла посісти перші місця в міському й обласному конкурсах студентських бізнес-проектів. На сьогодні, як визначила координатор проекту Станкевич О.В., студентська школа бізнесу працює у форматі щотижневих нестандартних занять-зустрічей студентів, викладачів та експертів-підприємців. Навчальна програма бізнес-студії передбачає застосування дослідницьких, творчих методів практичного економічного навчання студентів, в процесі якого в учасників є можливість познайомитися з успішними підприємцями Макіївки, отримати навички пошуку бізнес-ідей, організації власної справи та роботи в команді.
Студенти всіх навчальних закладів отримали буклети про роботу студентської бізнес-студії МПК, які підготували заступники координатора проекту Українець Ірина та Кудріна Оксана.
Усі учасники креативної лабораторії «Працевлаштування молоді: вчора, сьогодні, завтра» зійшлися на думці, що цей захід допомагає студентам грамотно вибудувати свою життєву стратегію, прийняти вірне рішення, адаптуватися в соціумі та самореалізуватися як особистість.

Комментариев нет:

Отправить комментарий