вторник, 27 марта 2012 г.

Басейн

Вітаємо наших переможців! Тримайся, студент!
    22 березня на базі центру виховання дітей і зайнятості молоді «Потік» у рамках молодіжного форуму «Молодь - За!» відбулися спортивні змагання «Тримайся, студент!». Захід пройшов за ініціативою Макіївського економіко-гуманітарного інституту, за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді міської ради.
    У конкурсі приймали участь чотири команди студентів, а саме: представники Донбаської національної академії будівництва й архітектури, Макіївського економіко-гуманітарного інституту, Макіївського політехнічного коледжу, Макіївського медичного училища.
    На змаганнях панувала атмосфера прагнення до
перемоги та здорової конкуренції. Умови конкурсів давали можливість учасникам проявити не тільки свої фізичні можливості, але й показати вправність, уміння працювати в колективі та швидко реагувати на команду ведучого змагань. Такі конкурси, як «Шумова бомба», «Рибак і рибки» викликали у вболівальників масу позитивних емоцій, тому що представляли собою не тільки вміння швидко рухатися, а й містили в собі елементи водного шоу. Одним з найскладніших виявився конкурс «годувальники», в якому плавці повинні були за короткий час здолати водну дистанцію, тримаючи в зубах ложку з тенісним м’ячиком. Конкурс «Шпигунські пристрасті» показав, на скільки довго можуть учасники змагань триматися під водою без повітря. Нашу команду плавців  (Бровар В.С, Буйваленкова К.Ю, Гридасов Д.Л, Козін М.О, Мезенцев В.О, Петрушенко О.В, Сисоєв О.М, Чугуй М.О, Яхно А.О, Нелюбов О.)     організували та тренували викладачі з фізичного виховання Горіна Олена Василіївна та Ларічкіна Валентина Іванівна.
    Звичайно ж, велику моральну допомогу конкурсантам надали групи підтримки. Окремої подяки заслуговують не тільки хлопці з групи підтримки (Вінніков М.С, Герус Д.О, Гнезділова А.Д, Макаров Я.І, Мусін Р.А, Ткаченко О.В) – уболівальники, а також студенти – активісти, - члени Прес-центру студентської ради коледжу, які , під керівництвом голови студради Українець Ірини виготовили цікаві та яскраві плакати для підтримки нашої команди.
    А наша танцювальна група підтримки у складі Віннікова М.С, Герус Д.О, Гнезділової А.Д, Макарова Я.І, Мусіна Р.А, Ткаченко О.В не тільки підкорила всіх учасників та . навіть, суддів, та ще і  визнана переможцем у номінації «Краща cheer – group»
    Зі слів учасників та тренерів,  змагання та підготовка до них дуже згуртували студентів і дали можливість більше дізнатися один про одного.
    За результатами голосування перше місце зайняла команда Макіївського політехнічного коледжу, друге - Донбаська національна академія будівництва й архітектури, третє - Макіївське медичне училище, дипломантами стали студенти Макіївського економіко-гуманітарного інституту.
    Переможці отримали пам'ятні подарунки від відділу сім'ї та молоді Макіївської міської ради. Наші студенти отримали величезне задоволення від участі в змаганнях і бажання знову приймати участь у подібних заходах. Не дарма колись сказав знаменитий Антуан де Сент Екзюпері: «Вода! По твоїй милості в нас починають вирувати висохлі джерела нашого серця!»

Комментариев нет:

Отправить комментарий